«آنفلوآنزا» با «سرماخوردگی» چه تفاوتی دارد؟
حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: آنفلوآنزا یکی از شدیدترین عوامل ویروسی ایجاد کننده عفونت تنفسی به ویژه در فصل پاییز و زمستان است که تحت عنوان آنفلوآنزای فصلی انسانی از آن یاد میشود.
وی ادامه داد: آنفلوآنزا همه ساله میتواند سبب ایجاد اپیدمی و همهگیری کند که طی دو سال گذشته زیرسایه کرونا کمرنگ بود و امسال به علت کاهش موارد کرونا و نادیده گرفتن دستورالعملهای بهداشتی و همچنین بازگشایی مدارس و مسافرتها ویروس آنفلوآنزا یک جهش ناگهانی در منطقه خاورمیانه پیدا کرد و به سرعت سبب ایجاد یک همهگیری شدید کرد.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در توضیح تفاوت آنفلوآنزا با سرماخوردگی یا گلودرد چرکین و سایر عفونتهای تنفسی، افزود: آنفلوآنزا علائم آن خیلی شدید و به شدت واگیردار است و با درگیر شدن ریه سبب سرفههای دردناک مزمن تا چندین هفته ادامه دارد که برای گروههای در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی میتواند بحرانی باشد.
وی گفت: بیماری آنفلوآنزا شروع بسیار ناگهانی دارد و با علائم سردرد، دردهای مفصلی، عضلانی، بیاشتهایی، تب و لرز، سرفه خشک، دردهای استخوانی همراه است که در اطفال بیشتر علائم با تهوع و استفراغ شروع میشود و ممکن است درد گوش هم داشته باشند.
بیگلری تصریح کرد: علت سرماخوردگی قطعا ویروسهای دیگری هستند که شروعی تدریجی دارد و علائم آنفلوآنزا شدیدتر است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰