اولین جشنواره ملی “خوراک” در کرمانشاه برگزار میشود
وی افزود: در حال حاضر در ایران پنج شهر خلاق داریم که بر این اساس شهرهای اصفهان و بندرعباس در زمینه صنایع دستی، سنندج در زمینه موسیقی و رشت و کرمانشاه در زمینه خوراک و غذا بعنوان شهرهای خلاق انتخاب شدهاند.
احمدی نصر گفت: با انتخاب کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک در سال گذشته، تیر ماه امسال مراسم آیین پلاک کوبی شهر خلاق خوراک انجام شد و برنامههایی هم در همین زمینه در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: یکی از برنامههای ما معرفی خوراکهای کرمانشاه در نمایشگاههای مختلف ملی و بین المللی است و در همین راستا در جشنواره اخیر در اصفهان که شهرهای خلاق ایران و جهان حضور داشتند، شرکت کردیم. همچنین قرار بود در جشنوارهای در کشور برزیل شرکت کنیم که به دلایلی شرایط این حضور فراهم نشد.
رییس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه در ادامه از برنامهریزی برای برگزاری اولین جشنواره ملی خوراک در کرمانشاه خبر داد و افزود: این جشنواره با حضور استانهای مختلف کشور از ۱۲ تا ۱۵ بهمن ماه برگزار می شود.
احمدی نصر خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه خوارکهای مختلف ایرانی با محوریت و معرفی خوراکهای شهر کرمانشاه ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: در حاشیه این جشنواره از اجلاس شورای ثبت میراث فرهنگی هم دعوت کردهایم که برای ثبت ملی خوراکهای باقی مانده دو استان کرمانشاه و رشت که تنها شهرهای خلاق خوراک کشور هستند حضور پیدا کرده و ۷۰ خوراک باقی مانده را ثبت کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰