خداحافظی با بخاری نفتی در مدارس کرمانشاه/ ۳۱۸ کلاس کانکسی داریم
مرزبان نظری، از اختصاص ۹۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث، توسعه و تجهیز مدارس استان در سفر اخیر ریاست جمهور به کرمانشاه خبر داد.
وی اظهار کرد: در سال جدید در مهرماه ۳۸ مدرسه با ۱۴۲ کلاس درس با زیر بنای حدود ۱۳ هزار و ۹۱۰ مترمربع و هزینه بالغ بر ۷۴ میلیارد تومان به بهرهبردار میرسد که ۱۹۲ میلیارد ریال از این مبلغ توسط خیرین و مابقی هم دولت تأمین کرده است.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت: ۹۷ مدرسه در دست اجرا داریم که ساخت این تعداد مدرسه با ۴۲۹ کلاس درس در حال انجام است که برای مدارس بالای سه کلاس یک کلاس هوشمند هم داریم.
وی میانگین سرانه فضای آموزشی استان تا پیش از وقوع زلزله سرپلذهاب را ۵.۷ مترمربع عنوان کرد و افزود: بعد از بازسازی مدارس مناطق زلزلهزده این سرانه به بیش از ۶ مترمربع رسیده است.
نظری تصریح کرد: استان کرمانشاه به لحاظ فضاهای آموزشی استان در مقایسه با جمعیت دانشآموزی در رتبه یازدهم کشور قرار دارد و شهرستان قصرشیرین با ۹ مترمربع بیشترین و شهرستان جوانرود هم کمترین سرانه فضاهای آموزشی استان را دارد.
این مسؤول با اشاره به کمک ۲۲۰ میلیارد تومانی خیرین در جریان زلزله سرپلذهاب، اضافه کرد: در زلزله ۷۶ مدرسه با ۴۱۵ کلاس آسیب دید که با همت خیرین و کمک اعتبارات دولتی حدود ۳۳۰ مدرسه و بیش از ۱۴۰۰ کلاس درس ساخته شد.
وی به وجود ۳۱۸ کلاس کانکسی در استان اشاره کرد و گفت: این کانکسها مجهز ایمنی هستند و از نظر گرمایشی هم برای این کلاسها رادیاتور برقی گذاشتیم که از اعتبارات سفر ریاست جمهوری حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دیده شده است.
نظری، از حذف بخاری نفتی در مدارس استان خبر داد و گفت: بحث گرمایشی مدارس از سال ۹۲ آغاز شد و اعلام میکنیم مهرماه امسال هیچ مدرسهای در سطح استان حتی کانکسی با بخاری نفتی نخواهیم داشت؛ حدود ۲۱۹ کلاس درس باقیمانده بود که کارهای اجرایی آنها برای تجهیز سیستم گرمایشی انجام شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰