شهردار کرمانشاه از حضور کمرنگ پلیس در بزرگراهها انتقاد کرد
رساناپرس_ شهردار کرمانشاه ضمن اشاره به اهمیت پلیس در پیشگیری از تصادفات، از حضور کمرنگ پلیس در بزرگراهها انتقاد کرد
به گزارش رساناپرس خیابانها یکی پس از دیگری احداث شدند و پس از آن هم پای بزرگراهها به میان آمد تا مسیرها را کوتاهتر و ترافیک را روان سازد؛ هماکنون بزرگراهها هم گنجایش این همه اتومبیل را ندارند و ترافیک، تصادفات و مرگ و میر تلخترین خاطراتی است که از بزرگراهها در ذهنمان نقش بسته اند.
سرهنگ محمد حیدری، رئیس پلیسراه استان کرمانشاه در مورخه ۱۸ اسفند سال گدشته از طرح پلیس بزرگراه رونمایی کرد. در همین راستا اجرای طرح عدم حضور پلیس در «پلیس بزرگراه» در دستورکار قرار گرفته تا در کنار دوربینها و سامانه هوشمند حضور محسوس و نامحسوس پلیس هم گام موثری برای کنترل تخلفات در بزرگراههای شهر کرمانشاه باشد.
«پلیس بزرگراه» کجایی؟
نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه ضمن انتقاد از عدم فعالیت پلیس بزرگراهها، اظهار کرد: خودروهای پلیس در بزرگراهها شهر کرمانشاه نایاب شدهاند؛ کنترل نامحسوس مسیرهای تردد خودرو در شهر کرمانشاه که معاونت راهنمایی و رانندگی از تاریخ ۱۶ اسفند به اجرا درآورده است فعالیتی کمرنگ داشته است.
وی افزود: برخی از رانندگان خودرو که حقیقتا ماشین را با اسباببازی اشتباه گرفتهاند و هنگام رانندگی انواع و اقسام حرکات ژانگولر و بچهگانه را در خیابانها به خصوص بزرگراهها به نمایش میگذارند با آمدن پلیس بزرگراه میتوانست غلاف شود، که در این زمینه کوتاهی شده است؛ طرح پلیس بزرگراه مؤثرترین طرح راهنمایی و رانندگی برای کاهش حوادث رانندگی است و کارایی پلیس بزرگراه بر کسی پوشیده نیست.
شهردار کرمانشاه تصریح کرد: لاییکشی، انحراف به چپ، سرعت زیاد و همه این حرکات پرخطر و حادثهساز از جمله مواردی است که با آمدن پلیس بزرگراه از خاطره رانندگان خودرو در شهر کرمانشاه پاک میشود، اما با عدم حضور پلیس بزرگراه در بزرگراهها معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد؟
وی اظهار کرد: شهرکرمانشاه با معابر تنگ و پرترافیک از یکسو و حجم زیاد خودرو از سوی دیگر حضور شبانهروزی پلیس بزرگراه را در خیابانها میطلبد.
نوروزی افزود: یکی از اقداماتی که راهنمایی و رانندگی در برنامههایش قرار داده بررسی سلامت روانی رانندگان متخلف است؛ به این شکل که اگر رانندهای چند بار مرتکب تخلفات حادثهساز مانند سرعت و سبقت و لایی.کشی در بزرگراه شود توسط پلیس بزرگراه به کمیسیون روانپزشکی اعزام میشود و در صورتی که روانپزشکان عدم سلامت روانی فرد را تائید کنند گواهینامهاش باطل میشود تا با رانندگیاش جان خود و دیگر رانندگان را به خطر نیاندازد، اما برای اجرای چنین برنامههایی پلیس بزرگراه باید فعال باشد که متأسفانه این مهم در کرمانشاه نمود چندانی ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰