معاون بهزیستی استان: کرمانشاه رتبه هشتم سالمندی ایران
وی تعداد سالمندانی که در استان کرمانشاه به نوعی از بهزیستی خدمات میگیرند را ۲۴ هزار و ۲۲۴ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۲ هزار و ۸۰۸ نفر زن و مابقی مرد هستند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون در استان کرمانشاه پنج مرکز شبانهروزی، سه تیم ویزیت در منزل، هفت مرکز روزانه( پنج مرکز در کرمانشاه، یک مرکز در اسلام آبادغرب و یک مرکز در سرپل ذهاب) و یک خانه حمایتی فعال است، افزود: در مراکز شبانه روزی بیشتر خدمات مراقبتی، توانبخشی، پرستاری، مددکاری، توانپزشکی و… ارائه میشود.
اختیاری ادامه داد: خدمات مراکز روزانه عمدتا شامل پرستاری، فیزیوتراپی، فرهنگی، کاردرمانی و… است.
وی با بیان اینکه در مرکز حمایتی نیز سالمندانی که توان نگهداری از خود را دارند در کنار مراکز شبانه روزی نگهداری میشوند، تاکید کرد: شیوه خدمات تیمهای ویزیت در منزل نیز شامل اعزام تیمهای سیار به منازل سالمندان و ارائه خدمات پرستاری، مددکاری، روانشناسی و … است.
به گفته این مسئول، ۱۲۴۵ نفر در مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان استان هستند، ۳۹۹ نفر در مراکز روزانه خدمات دریافت میکنند و ۴۴۴ نفر هم از خدمات ویزیت در منزل بهره مند میشوند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمانشاه سپس به نگرانی که از روند رشد سالمندی وجود دارد اشاره کرد و یادآور شد: همه تلاش بر این است که سالمندان دوران سالمندی خود را خوب و با کیفیت طی کنند.
اختیاری با بیان اینکه در گذشته دوران سالمندی معمولا به محدوده سنی بیش از ۶۰ سال اتلاق میشد، گفت: اکنون محدوده ۶۰ تا تا ۷۵ سال به عنون سالمندی جوان، محدوده ۷۵ تا ۹۰ سالی به عنوان میان سالمندی و محدوده بالای ۹۰ سال به عنوان دوران پیری محسوب میشود.
وی اضافه کرد: هدف اصلی این است که سالمندان دو دوره اول میانسالی خود را با کیفیت بهتری طی کنند و کمتر دچار معلولیت و از کارافتادگی شوند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمانشاه بهبود شرایط برای سالمندان را نیازمند همکاری همه بخشها خصوصا تامین اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی و … دانست و با بیان اینکه بهزیستی تنها به اندازه بضاعت خود میتواند امور را بهبود ببخشد، عنوان کرد: برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان در سال ۱۳۹۶ سند ملی سالمندان به تصویب رسید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰