پای سرمایه گذاران به گردشگری کرمانشاه باز میشود؛ از ایجاد پل معلق در “داریان” تا احداث شهربازی در “سراب قنبر”
به گزارش رسانا پرس،محمدرضا سهیلی با بیان اینکه تاکنون سرمایه گذاری گسترده و کلانی در حوزه گردشگری کرمانشاه نشده و یا کم بوده، اظهارکرد: متأسفانه نه تنها در زمینه اِلمان های خوب گردشگری که می تواند گردشگران را جذب کند در کرمانشاه کاری نشده، بلکه حتی از ظرفیت های خدادادی همچون طبیعت اورامانات و یا آثار تاریخی همچون بیستون و تاق بستان هم بهره خوبی نبرده ایم، چون کار ویژهای روی آنها صورت نگرفته است.
وی تأکید کرد: باید برای گردشگران بسترهای سفر را ایجاد کنیم، تا مانایی و ماندگاری آنها را در استانمان داشته باشیم، چرا که صرفاً توجه به آثار تاریخی نمیتواند ماندگاری گردشگر را به همراه داشته باشد.
وی با تأکید براینکه ایجاد بسترهای سفر نیاز به ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاران دارد، گفت: عمده تمرکز خود را روی این مسئله قرار داده ایم که پای سرمایه گذاران را به حوزه گردشگری کرمانشاه باز کنیم، اتفاقی که قبلا خیلی نیفتاده است.
سهیلی یادآورشد: خوشبختانه سرمایه گذاران خوبی در کرمانشاه پای کار آمده اند، اما مشکلاتی بر سر راه اجرای برخی پروژه ها وجود دارد. برای مثال در منطقه چالابه(تنگ بزارخانه) اجرای پروژههای گردشگری در تعارض با قوانین محیط زیستی قرار دارد که البته به دنبال راهکارهایی برای رفع این مشکلات هستیم.
وی تصریح کرد: با ورود یک سرمایه گذار بخش خصوصی، مقرر شده یک مجتمع تفریحی گردشگری گسترده بر مبنای استفاده از پتانسیل اسب کرد، تیراندازی و غذا در منطقه چالابه احداث شود.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه از ورود یک سرمایه گذار برای اجرای پروژه ای گردشگری در سد داریان منطقه اورامانات هم خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است اولین پل معلق روی آب در منطقه خاورمیانه توسط یک سرمایه گذار در این منطقه احداث شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه تمام استعلامات و مقدمات کار انجام شده و بزودی اجرای این پروژه گردشگری آغاز می شود.
سهیلی در ادامه از پای کار آمدن یک سرمایه گذار دیگر در حوزه گردشگری برای احداث یک مجتمع تفریحی گردشگری در منطقه سراب قنبر کرمانشاه خبر داد و گفت: موافقت اصولی اجرای این پروژه را صادر کرده ایم و زمین مورد نیاز پروژه هم از سوی شهرداری و راه و شهرسازی در اختیار سرمایه گذار قرار خواهد گرفت.
وی از اعطای تسهیلات از سوی میراث فرهنگی استان به سرمایه گذار این پروژه خبر داد و افزود: یکی از پروژه های مهمی که در این منطقه قرار است اجرایی شود، احداث شهربازی است.
مدیرکل میراث فرهنگی در ادامه از برنامه ریزی برای اجرای یک ابر پروژه گردشگری در محوطه جهانی بیستون نیز خبر داد و گفت: مذاکرات نهایی را با سرمایه گذار این پروژه انجام داده ایم و قرار است در فاز اول پروژه که ظرف یک ماه آینده قرارداد آن نهایی می شود، بحث ساماندهی این مجموعه شامل راهنمای الکترونیکی، ساماندهی مسیر عبور گردشگران و … در این منطقه اجرایی شود.
وی یادآور شد: نورپردازی، راهاندازی واحد خدماتی رفاهی با حفظ قوانین میراثی، احداث اقامتگاه بوم گردی در منطقه جنگلی از دیگر پروژه هایی است که در این منطقه قرار است اجرایی شود.
سهیلی در ادامه از حضور یک سرمایه گذاری دیگر در حوزه گردشگری استان برای احداث یک مرکز خرید خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه علاوه بر مشکل نداشتن مراکز تفریحی، مراکز خریدی هم در کرمانشاه برای گردشگران نداریم، بنابراین یک سرمایه گذاری هم برای اجرای پروژه مراکز خرید خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه این پروژه در منطقه پردیس کرمانشاه اجرایی خواهد شد، گفت: در کنار این شهرک، یک منطقه ۳۴۰ هکتاری وجود دارد که دولت مالکیت آن را دارد و قرار است که طرح اقدام ملی مسکن را در آنجا اجرایی کند که مقرر شده که بخشی از این اراضی که برای اجرای طرح ملی مسکن مناسب نیست در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد تا منطقه گردشگری و مرکز خرید در آنجا راه اندازی کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰