تلفیق ظرفیت‌های بخش دولتی با توان بخش مردمی؛ زمینه ساز اتفاقات سازنده برای کانون پرورش فکری

رساناپرس_ مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه گفت: تلفیق ظرفیت‌های بخش دولتی با توان و ظرفیت‌ بخش مردمی؛ می‌تواند اتفاقات بسیار خوبی را برای کانون پرورش فکری رقم بزند.

به گزارش رساناپرس در گردهمایی در امتداد خدمت با موضوع اتصال ۳۶ حلقه‌ی میانی با ۳۶ مرکز کانون کرمانشاه، با حضور مسوولان استانی و مسولین ستادی کانون، مراکز و حلقه‌های میانی متصل به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه، در سالن همایش مرکز ۱۱ کانون برگزار شد.

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه در ابن گردهمایی، ضمن خیر مقدم به حاضرین اظهار کرد: بحث استفاده از ظرفیت‌های مردمی و حلقه‌های میانی، یک فرصتی بود که در دولت حضرت آیت‌الله شهید رئیسی طراحی شد و این نگاه در واقع آن چیزی است که روح گام دوم انقلاب اسلامی است و راه برون‌رفت از بسیاری از مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، توجه به این ظرفیت‌های مردمی هست.

وی افزود: با توجه به شرایطی که به جهت نیرویی و منابع انسانی در مجموعه‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود داشته از یک طرف و از سوی دیگر ظرفیت‌های بسیار خوبی که در میان مجموعه‌های مردمی وجود دارد؛ تلفیق ظرفیت‌های بخش دولتی با توان و ظرفیت‌ بخش مردمی؛ می‌تواند اتفاقات بسیار خوبی را برای کانون پرورش فکری رقم بزند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در دو سال اخیر تلاش کرده تا این ارتباط را با این مجموعه‌های مردمی برقرار کند و جزء طلیعه‌داران این حرکت بزرگ بوده است. بعد از تاکیدات مدیرعامل محترم کانون نیز، برنامه‌ریزی در این‌خصوص صورت پدیرفت تا تمامی مراکز ما اتصالی با حلقه‌های میانی داشته باشند.

وی تأکید کرد: امروز ما مفتخریم که بیش از چهل و پنج حلقه‌ی میانی به مجموعه‌های سی و شش‌گانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان کرمانشاه متصل هستند و این ظرفیتی را فراهم می‌کند برای اینکه بتوانیم مسیر رو به رشد و تعالی کانون را در رسیدن به اهداف آن ان‌شاءالله قوی‌تر نماییم و برای این اتفاق بسترسازی لازم را فراهم کنیم.

محمد خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: در این ارتباط بین حلقه‌های میانی و مجموعه‌ی کانون تلاش شده است که نتیجه‌ی آن، رشد فعالیت‌های فرهنگی در مراکز کانون از یک طرف و از طرف دیگر هم تقویت مجموعه‌های مردمی باشد که در این فرآیند انجام می‌گردد.

وی عنوان کرد: در برنامه‌ی امروز هم که با حضور مسئولان استان و حلقه‌های میانی و همچنین مربی مسئولان مراکز کانون برگزار شد سعی نمودیم که این ارتباط را معنادار تر کنیم و در دل این ارتباط، ان‌شاءالله بتوانیم بسیاری از مسائل حوزه‌ی تربیت کودک و نوجوان را مرتفع کرده باشیم.

در ادامه، علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بیان کرد: دغدغه‌ی ما این است که همه چیز در حال تغییر می‌باشد از جمله‌ی شیوه‌های نگرش، نگاه، عمل، اجرا و همه چیز تغییر نموده است و سرعت تغییر بسیار زیاد می‌باشد و در دنیای امروز تربیت و آموزش با روش‌های گذشته میسر نیست.

حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه درباره‌ی پیامبر(ص) فرموده: «پیامبر (ص) طبیبی بود که با طب خود، او به دنبال بیمار می‌گشت، بیمار به پیامبر مراجعه نمی‌کرد.» و این خیلی راهبردی و کلیدی است. امروزه فضایی که به قولی فضای مجازی اما معنی آن این زندگی دومی است که برای ما ایجاد شده است و هر کاری می‌توان در آن صورت داد، به تعبیری این زندگی دوم بر کودکان ما قالب شده است.

وی افزود: امروزه فضا، فضای دیجیتال است که به معنای ترکیبی از حقیقت و واقعیت ارزش افزوده می‌باشد، در واقع در این عصر و در این فضا، فضای تربیت متفاوت است. تنها مرکز تخصصی تربیت، پرورش و آموزش کودک؛ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و آموزش و پرورش، فقط به کودکان سواد می‌آموزد و کانون متخصص کودک است و ارباب‌رجوع آن کودک می‌باشد و شما هر کاری که بخواهید در حوزه‌ی کودک انجام بدهید، اینجا هست

پخش موشن‌گرافی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه از دیگر برنامه‌هایی بود که اجرا شد، سپس مسئولان حلقه‌های میانی در خصوص نحوه‌ی کار، شرایط حاضر و نوع فعالیت و برنامه‌ها، راه‌کارها و عملکرد خود به ارائه‌ی گزارش پرداخته و مباحثی را بیان داشتند.در پایان نیز از خیرین و همراهان برنامه‌های کانون استان و فعالان حلقه‌های مردمی، تجلیل و تقدیر به عمل آمد.