اقتصاد پنهان، شیرازه‌ی اقتصاد رسمی هر کشوری را از هم می‌پاشاند

رساناپرس_ فرماندار پاوه از قاچاق کالا به عنوان اقتصاد پنهان یاد کرد که شیرازه‌ی اقتصاد رسمی هر کشوری را از هم می‌پاشاند.

به گزارش رساناپرس اولین نشست کمسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان پاوه امروز شنبه ۱۲ خردادماه به ریاست فرماندار پاوه برگزار شد.

علیرضا حیدری فرماندار شهرستان پاوه، ضمن مهم دانستن مبارزه با قاچاق و کالا در تحقق شعار امسال، اظهار کرد: جهش تولید با مشارکت مردم باشد می‌تواند موجب اشتغال، درآمد پایدار، تولید ثروت و … شود.

وی با اشاره به شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم»، افزود: آنچه مسلم است شعار امسال نسخه‌ی اصلی کشور در رفع و نجات از تحریم‌های ظالمانه خود اتکایی و خودکفایی و تولید در همه ی بخش اقتصادی ،کشاورزی و …می باشد.

فرماندار شهرستان پاوه تصریح کرد: امسال اولین سال برنامه هفتم توسعه است که شعار اصلی این برنامه «توسعه بیشتر بر مبنای شکوفایی اقتصادی همراه با عدالت» هست. لذا تحقق شعار سال می‌تواند برنامه هفتم را برای رسیدن به اهداف خودش یاری دهد.

وی ادامه داد: ما وظیفه‌داریم که همه‌ی دستگاه‌هایی که جهت مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌توانند دخالت کنند وظیفه‌داریم نسبت به این موضوع حساس باشیم و در چارچوب قوانین و ضوابط مربوط به آن اقدام نماییم.

حیدری با تصریح اینکه اقتصاد پنهان، شیرازه‌ی اقتصاد رسمی هر کشوری را از هم می‌پاشاند، بیان کرد: از آنجا که این پدیده (قاچاق کالا و ارز) تأثیر بسزایی در حوزه‌های مختلف داشته و پیامدهای منفی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را به همراه دارد و می‌تواند در همه‌ی ابعاد تأثیرگذار باشد.

وی گفت: قاچاق می‌تواند رکود تولید، نابودی اشتغال، خروج ارز، عدم تحقق مالیات دولت، ورود اجناس تقلبی، ایجاد فاصله طبقاتی زیاد در بین جامعه و سایر پیامدها را می‌تواند به همراه داشته باشد.

فرماندار پاوه به خدمات ارزنده دولت شهید آیت‌الله رئیسی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره‌ای کردو گفت: در دولت سیزدهم شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌ی رشد تولید داخل و مبارزه با قاچاق کالا و ارز بودیم و کارخانه‌های زیادی که راکد بودند و به‌نوعی تعطیل‌شده بودند دوباره به چرخه تولید بازگشتند و ایجاد اشتغال پایدار نمودند.

حیدری به معضل قاچاق سوخت به خارج از کشور را در این شهرستان، چشمگیر دانست و مطرح کرد: این سوخت متعلق به تمام ایرانیان و آیندگان هست که این سرمایه ملی باقیمت بسیار ارزان به دست ما می‌رسد اما عده‌ای سوءاستفاده کننده آن را به خارج از کشور قاچاق می‌کنند که بنده از تمامی دستگاه‌های مربوطه درخواست می‌کنم نسبت به این موضوع بسیار حساس بوده و برخورد جدی صورت بپذیرد

وی در پایان با اشاره به کارگیری توان همه دستگاه برای جلوگیری از هدر رفت کالاهای استراتژیک تأکید کرد که سوخت، دام، غلات، آرد، کود، گوشت و … از جمله کالاهای استراتژیکی هستند که اگر از کشور ما خارج شوند قیمت‌های داخلی نیز تغییر می‌کنند و با افزایش قیمت مواجه خواهیم شد.