سید احمد نبوی فردی منطبق با شاخصهای عنوان شده توسط پرسنل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی
به گزارش رسانا پرس، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله وزارت های خانه های تاثیر گذار و استراتژیک در نظام اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور است که انتصابهای غیر متخصصان کاملا سیاسی در بیشتر دولتها و به خصوص انتصابات مدیران توسط آخرین وزیر مستعفی در کمتر از یکسال باعث سقوط سیزده پله ای این وزارتخانه در حوزه عملکرد و شفافیت شد؛ تا آنجا که در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ برای اولین بار در طول تاریخ ایران ،پرسنل یک وزارت خانه آنقدر از دیدن و شنیدن صدای اعتراض خود مأیوس شده بودند که با حضور و تحصن در ساختمان مرکزی وزارتخانه و دادن شعار و ابراز مخالفت خود ، مجالی برای طرح اعتراض صنفی شان یافتند .
این اتفاق بی بدیل و همچنین مشکلاتی که وزیر وقت، با تصمیمات غیر کارشناسی برای معیشت مردم، کارفرمایان، کارگران ، صندوقهای بازنشستگی و غیره ایجاد کرده بود و فشارهای افکار عمومی و تذکرهای جدی رییسجمهور محترم باعث شد عبدالملکی وزیر وقت در خرداد ماه ۱۴۰۱ استعفا داده اما مجددا شخصی دیگر به عنوان سرپرست این وزارتخانه استراتژیک از بیرون از بدنه منصوب شد.
کارمندان وزارتخانه در این راستا کارزاری را تهیه کردند و از رییس جمهور تقاضا کردند که فردی شایسته را به عنوان گزینه مطرح نمایند در این کارزار ، الزامات و شاخصه هایی مطرح گردیده از جمله اینکه در سوابق کاری گزینه مورد نظر، مدیریت یا کار کارشناسی در بخشهایی از وزارتخانه هم وجود داشته باشد و از قوانین موضوعه وزارت مانند قانون کار، قانون تعاون و تأمین اجتماعی و… آگاهی کامل داشته باشد…. این کارزار به امضا تعداد زیادی از پرسنل نیز رسیده و در فضای مجازی منعکس شده است. پرسنل خواستار این هستند که مدیران از خارج از دستگاه آورده نشوند چون این وزارتخانه به اندازه کافی نیروی انسانی متخصص کارآمد و متعهد و انقلابی دارد .
وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تنها وزارتخانه ای است که امور مردم از مهد تا لحد به آن مربوط میشود و دارای سازمانها و صندوقهای متنوع و مهم و استراتژیک است و به طور مستقیم با اشتغال و معیشت مردم ارتباط دارد. بدیهی است نحوه عملکرد و بینش کارشناسان و مدیران میانی این وزارتخانه ی عریض و طویل در تمام بخشهای آن مستقیما در اقتصاد کشور و معیشت مردم تاثیر دارد ، لذا به نظر میرسد ریاست محترم جمهور باید به خواسته بدنه توجه ویژه نموده و فردی دارای تجربه که دارای مقبولیت نسبی وزارتخانه و سازمانهای تابعه آن باشد را به مجلس شورای اسلامی معرفی نماید تا بتواند با توجه به تجربه و تخصصی که در این حوزه دارد و با ایجاد همدلی با بدنه بر مشکلات و معضلات موجود که طی چندین سال در این وزارتخانه توسط سیاست های غلط گذشتگان ایجاد شده است فائق و مشکلات کشور کاهش یابد .
در حال حاضر بر اساس اخبار مختلف و شنیده ها حاکی از آنست که بخش قابل توجهی از بدنه روی گزینه ای که منطبق با شاخص های کارزار گزینه برتر میباشد به توافق رسیده اند . این روزها صحبت از گزینه ای است به نام *”سید احمد نبوی* ” او از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و به پاکدستی شهره و متخصص در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و روزگاری از مدیران این وزارتخانه بوده و در سال ۱۴۰۰ موفق شده کتاب هزار صفحه ای با موضوع “برنامه تحول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی” با کمک جمعی از نخبگان این وزارتخانه تألیف نماید ، به زعم تعداد زیادی از پرسنل که از نزدیک اورا میشناسند وی میتواند وزارتخانه مذکور را متحول کند. او از مقبولیت شخصیتی زیادی برخوردار است و میتواند با تکیه و استفاده از این سرمایه اجتماعی در تحقق شعارهای دولت مردمی سیزدهم موفق باشد وی بعد از دریافت حمایت تعداد زیادی از پرسنل ، تشکلهای کارگری و کارفرمایی وتعاونی و تعداد زیادی از نخبگان و پیشکسوتان این وزارتخانه “برنامه تحول را راهی برای برون رفت از بحران این وزارتخانه دانسته و شخصا برای تصدی این پست خطیر در دولت سیزدهم اعلام آمادگی کرده است. امید که رییس جمهور محترم فارغ از مباحث سیاسی و عدم اجازه به لابی های سایر دولتمردان در هیات دولت ، برای اولین بار به مطالبات پرسنل یک وزارتخانه اهمیت بدهد و از این فرصت برای ارتقای محبوبیت و موفقیت دولت خود بهره مند گردد .
مهندس احمد نبوی را بیشتر بشناسیم
سید احمد نبوی دانش آموخته کارشناسی زبان خارجی و کارشناسی ارشد مدیریت( گرایش مدیریت شهری) ، متولد سال ۱۳۴۱ در شهر ساوه ، وی همراه خانواده از سن ۴ سالگی به دلیل شغل پدری در «خانی آباد» تهران ساکن و تحصیلات خود را در مدرسه «شریعت» و «جلوه» در خیابان مولوی گذراند.
دورهٔ دبیرستان را همراه برادرِ شهیدش به مدرسهٔ «دارالفنون» می رفت.
تقریباً در همان موقع انقلاب در حال شکل گرفتن بود. *روحیه ی سید احمد در سال ۵۶ تحت تأثیر معلمش، که علاقهٔ شدیدی به افکار دکتر شریعتی داشت، به شدت انقلابی شد. تا جایی که در سن ۱۷ سالگی تدارکات اقدامات انقلابی دانش آموزان مدرسه دارالفنون دستِ وی بود.*
آن زمان چند مدرسه بزرگ به نام دارالفنون، مَروی، ادیب، و هنرستان بزرگ تهران و رضا شاه پهلوی وجود داشت که ۲۵۰۰ دانش آموز تنها در دارالفنون مشغول به تحصیل بودند.
درآن زمان تظاهرات بسیاری برگزار می شد *وی به دلیل فعالیتهای انقلابی دستگیر و مدتی را در بازداشت ساواک به سر برد*.
بعد از انقلاب اسلامی به مدت یک سال به عضویت کمیته منطقهٔ مرکزی انقلاب درآمد در *سال ۱۳۵۹ واردِ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد* و تا آخر جنگ در جبهه حضور داشت.
🔸وی حدود دوازده بار مجروح و در حال حاضر جانباز ۶۰ درصد دفاع مقدس میباشد.
🔸سال۸۴ به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در آنجا به ترتیب به عنوان مدیر کل حراست، مدیر کل بازرسی، مدیرکل روابط عمومی مشغول بود.
🔸 وی در دولت یازدهم مدیر کلی بازرسی سازمان حفاظت محیط زیست در حوزهٔ حفاظت و نظارت را بر عهده داشت که برای شرکت در انتخابات استعفا داد.
🔸 درحال حاضر نیز دبیرکل حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) است.
*سید احمد نبوی برادر شهید و هشت سال سابقهٔ حضور در جبهه های نبرد را دارد.*
🔶 *ورود به دنیای سیاست* :
🔹وی در سال ۱۳۷۵ رسماً وارد عرصهٔ سیاست شد و در اولین انتخاباتی که حضور پیدا کرد، انتخابات میان دوره ای مجلس پنجم در تهران بود.
وی در بین ۶۸ کاندیدا در تهران نهم شد بعد از آن بیشتر فعالیتش در عرصهٔ سیاسی بود و زمانی که به مجلس رفت، مدیر داخلی پارلمان و مدیر کل امور نمایندگان مجلس شد.
در سال ۱۳۸۲ به وزارت کار و امور اجتماعی رفت و مشاور وزیر و مدیرکلی حراست این وزارتخانه را عهده دار گردید.
اما در سال ۱۳۸۴ با استقرار دولت احمدی نژاد مورد بی مهری قرار گرفت و به دلیل عدم امکان همراهی ، از سمتش کناره گیری و مدتی تنها حقوق کمی از جانبازی دریافت می کرد.
🔹سپس دوباره به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در آنجا مشغول فعالیت های متعدد گردید.
🔹 حزب همدلی مردم تحول خواه( همت) با تلاش وی تأسیس و اکنون دبیر حزب همت میباشد.
*🔶مسئولیت های سید احمد نبوی*:
🔹 دبیرکل حزب همدلی مردم تحول خواه (همت)
🔹رئیس ستاد انتخابات جبهه ایستادگی ۱۳۹۶
🔹عضو شورای راهبردی توسعه
🔹مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور ۱۳۹۳
🔹نماینده تام الاختیار هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور ۱۳۸۱
🔹مسئول هماهنگی امور نمایندگان و مدیر داخلی پارلمان مجلس ۱۳۸۲
🔹🔹مشاور وزیر و مدیر کل حراست و وزارت کار و امور اجتماعی
🔹مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط زیست از ۱۳۹۲
🔹مدیر روابط عمومی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ۱۳۸۷
🔹مدیرکل بازرسی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ۱۳۹۲
🔹مشاور اقتصادی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران
🔹مشاور مدیر عامل صندوق ملی محیط زیست
🔹مشاور HSE مدیر عامل شرکت پتروشیمی توسعهٔ نگین مکران
_مشاور عالی مدیر عامل شرکت های طب و تصویر پارسیان
_عضو هیئت مدیرهٔ شرکت ریلی مهتاب سیر جم
_عضو کمیته خاص محیط زیست مجمع تشخیص مصلحت نظام
*🔶مقالات سید احمد نبوی*:
📝نقش «تحول خواهان» در عرصه سیاست
📝شعار ایران ” خشکسالی بزرگ می آید
📝حمله آمریکا به ایران بلوف یا واقعیت؟
📝انتخابات ۹۶
📝کابوس کاهش صادرات نفت…
📝مأموریت غیرممکن!
📝صفرهای دلار برای نفت
📝افسانه نفت خزر
📝انرژی بی وزارتخانه؛ سودای بی سر!
📝آن شش نفر
📝افول نفت اپک
📝ریشه مافیای زمین خواری را بخشکانیم!
📝«راننده؛ تکه گمشده در پازل حمل و نقل»
📝ضربه های جبران ناپذیر بنزین ضربتی!
📝اوباما و آینده انرژی آمریکا!
📝ناوگان نظامی سبز
📝زمستان پاک!!
📝ورق برمی گردد؟
📝زمین پاک نیاز مبرم آینده.
✅ *از مهمترین آثار منتشره ایشان در سال ۱۴۰۰ اهتمام وی در نوشتن و چاپ کتاب هزار صفحه ای با عنوان برنامه تحول وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است که با کمک جمعی از نخبگان این وزارتخانه تألیف شده در خصوص نحوه اداره این ابر وزارتخانه و اثری قابل توجه و تحسین برانگیز است.*
وی ولایتی و در عملکرد فراجناحی است و از لحاظ شخصیتی: متواضع ، کارشناس محور و دارای فکری علمی و دوراندیش و استراتژیک محور است و مدیریتهای کلان بسیار عملگرا و جهادی است .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰