تاثیر بسزای احیای بافتهای تاریخی بر گردشگری کرمانشاه
به گزارش رساناپرس، نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی کشور مورخ پنجشنبه دهم آبان ماه در خانه مشروطیت اصفهان با حضور شهرداران ۳۰ شهر تاریخی کشور برگزار شد.
یکی از اهداف مهم این مجمع، دستیابی به ادبیات مشترک در مسیر حفاظت از بافتهای تاریخی و درک این موضوع است، زیرا این بافتها ثروتهای ارزشمندی هستند که قابلیت اشتراک گذاری و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر را دارند.
دکتر نادر نوروزی که بعنوان شهردار شهر تاریخی کرمانشاه و با همراهی رییس سازمان فرهنگی در نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی کشور شرکت کرده بود در حاشیه این برنامه اظهار کرد: کرمانشاه در ادوار مختلف تاریخی از دوران هخامنشی، ساسانی، صفویه، زندیه و قاجاریه بوده و نقش مهمی داشته است.
وی با بیان اینکه کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی ثبت شده دارد افزود: ۱۲۰۰ هکتار بافت تاریخی در شهر کرمانشاه وجود دارد و درحال احیای بافت های آنها هستیم، همچون بازار کرمانشاه و یا محله فیض آباد که چندین اثر تاریخی را در خود جای داده است.
شهردار کرمانشاه ادامه داد: در این بافت ها اقدامات محوطه سازی و ساماندهی درحال انجام است که بیشک باعث توسعه گردشگری خواهد شد، همچون خانه های تاریخی که بصورت مجتمع های اقامتی درآمده اند و اکنون برای گردشگران قابل استفاده است.
دکتر نوروزی در پایان گفت: کرمانشاه بزرگترین شهر غرب کشور است که در مسیر عتبات عالیات قرار دارد و از دیرباز بعنوان دروازه کربلا خوانده میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰